Whole grain intake associated molecule 5-aminovaleric acid betaine decreases ss-oxidation of fatty acids in mouse cardiomyocytes

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Whole grain intake associated molecule 5-aminovaleric acid betaine decreases ss-oxidation of fatty acids in mouse cardiomyocytes

Autor(en): Karkkainen, Olli; Tuomainen, Tomi; Koistinen, Ville; Tuomainen, Marjo; Leppanen, Jukka; Laitinen, Tuomo; Lehtonen, Marko; Rysa, Jaana; Auriola, Seppo; Poso, Antti; Tavi, Pasi; Hanhineva, Kati
Tübinger Autor(en):
Poso, Antti
Erschienen in: Scientific Reports (2018), Bd. 8, Article 13036
Verlagsangabe: Nature Publishing Group
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1038/s41598-018-31484-5
ISSN: 2045-2322
DDC-Klassifikation: 500 - Naturwissenschaften
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: