Effects of temperature and ionic strength on the microscopic structure and dynamics of egg white gels

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Effects of temperature and ionic strength on the microscopic structure and dynamics of egg white gels

Autor(en): Begam, Nafisa; Timmermann, Sonja; Ragulskaya, Anastasia; Girelli, Anita; Senft, Maximilian D. D.; Retzbach, Sebastian; Anthuparambil, Nimmi Das; Akhundzadeh, Mohammad Sayed; Kowalski, Marvin; Reiser, Mario; Westermeier, Fabian; Sprung, Michael; Zhang, Fajun; Gutt, Christian; Schreiber, Frank
Tübinger Autor(en):
Begam, Nafisa
Ragulskaya, Anastasia
Girelli, Anita
Senft, Maximilian D.
Retzbach, Sebastian
Zhang, Fajun
Schreiber, Frank
Erschienen in: Journal of Chemical Physics (2023), Bd. 158, H. 7
Verlagsangabe: Aip Publishing
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1063/5.0130758
ISSN: 0021-9606
DDC-Klassifikation: 530 - Physik
540 - Chemie
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: