Current Status and Perspectives on the Application of CRISPR/Cas9 Gene-Editing System to Develop a Low-Gluten, Non-Transgenic Wheat Variety

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Current Status and Perspectives on the Application of CRISPR/Cas9 Gene-Editing System to Develop a Low-Gluten, Non-Transgenic Wheat Variety

Autor(en): Verma, Anil K.; Mandal, Sayanti; Tiwari, Aadhya; Monachesi, Chiara; Catassi, Giulia N.; Srivastava, Akash; Gatti, Simona; Lionetti, Elena; Catassi, Carlo
Tübinger Autor(en):
Tiwari, Aadhya
Erschienen in: Foods (2021), Bd. 10 (10), Article 2351
Verlagsangabe: Basel
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.3390/foods10102351
ISSN: 2304-8158
DDC-Klassifikation: 540 - Chemie
600 - Technik
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: